Här ser du godsakerna som säsongerna erbjuder.

Matupplevelsen på Pio Matsal & Bar är i ständig förändring och vi byter ofta meny

Nästa menybyte: Vår julmeny introduceras mot slutet av november.

Huvudmenyn

Förrätter

Rostad Jordärtskocka

Med smörstekt svamp, jordärtskocksskum, picklad trattkantarell & dillolja.

129:-

Sotad Röding

Med syrlig pumpa, äpple, ingefärsemulusion & äppeltapioka. 

159:-

Smörbakad Portabello

Med confiterat anklår, sotad lökmajonnäs & pressgurka.

159:-

Råbiff

Svensk oxfilé serveras med löjrom, potatischips, ostkräm & isad silverlök.

189:-

Pata Negra 40 g 

Serveras med stekt brioche, oliver samt en lagrad olivolja.

159:-

Pio´s 3 x Snacks

  1. Friterad surdeg: Stenbitsrom, picklad silverlök & smetana.
  2. Råbiff: Sotad lökmajonnäs, friterad ostronskivling & picklad svamt.
  3. Syrad rödbetsblomma: Getostkräm & kryddkrasse.

119:-

Varmrätter

Grillad Svensk Oxfilé

Med variation av kål, friterad potatis, riven sveciaost & tryffelsky.

345:-

Kryddstekt Hälleflundra

Med rökt smörsås, bakad blomkål, syrad grön rättika samt lökskum.

335:-

Långbakad Fläsksida

Med jordärtskockskräm, picklade senapsfrön, sotad roscofflök & kryddsky. 

249:-

Svamprisotto

Smaksatt med pecorino, serveras med stekt höstsvamp, picklad shimeji, friterad ostronskivling & färskriven tryffel. 

249:-

Dessert

Fryst Chokladmousse

Serveras med salt karamellglass, havtornskräm samt brownie.

105:-

Persikasorbet och Plommon

Sorbet tillsammans med bakat plommon, mascarpone och kokoskaka.

105:-

Creme Brulee

Klassisk brulee!

95:-

Kvällens Ostar

Serveras med glutenfritt fröknäcke och marmelad. 

125:-

3 x Tryffel från Skånskan

Varierande smaker från chokladverkstaden runt hörnet.

99:-

Lunch

Lördagslunchen serveras lördagar 12.00-15.00

Veckans lunchrätt: 

179:-

Förrätter

Rostad Jordärtskocka

Med smörstekt svamp, jordärtskocksskum, picklad trattkantarell & dillolja.

129:-

Råbiff

Svensk oxfilé serveras med löjrom, potatischips, ostkräm & isad silverlök.

189:-

Pata Negra 40g

Serveras med stekt brioche, oliver samt en lagrad olivolja.

159:-

Huvudrätter

Skaldjurspastan

Krämig skaldjurspasta med scampi och musslor smaksatt med saffran.

209:-

Långbakad Fläsksida

Med jordärtskockskräm, picklade senapsfrön, sotad roscofflök & kryddsky. 

249:-

Svamprisotto

Smaksatt med pecorino, serveras med stekt höstsvamp, picklad shimeji,
friterad ostronskivling & färskriven tryffel.

249:-

Pio´s Klassiska Köttplanka

Ryggbiff, duchessepotatis, persiljesmör, bearnaisesås och haricots verts

Pio´s Klassiska Fiskplanka

Säsongens fisk, duschessepotatis, bladspenat, räkor, citron och hollandaisesås.

299:-

299:-

Desserter

Creme Brulee

Klassisk brulee!

95:-

3 x Tryffel från Skånskan

Dagens smaker

99:-

Kvällens Ostar

Serveras med glutenfritt fröknäcke och marmelad.

125:-

Menyförslag

KÖKETS 3-rätters 

549:-


Förrätt

Sotad Röding

Med syrlig pumpa, äpple, ingefärsemulusion & äppeltapioka.


Varmrätt

Grillad Svensk Oxfilé

Med variation av kål, friterad potatis, riven sveciaost & tryffelsky.


Alternativt

Kryddstekt Hälleflundra

Med rökt smörsås, bakad blomkål, syrad grön rättika samt lökskum.


Dessert

Fryst Chokladmousse

Serveras med salt karamellglass, havtornskräm samt brownie.

Dryckespaketet

299:-

Barnmeny för barn upp till 12år

Varmrätter

Pio´s samtliga varmrätter i halv portion.

Från 125:-

Pio´s klassiska planka i mindre format

Välj mellan kött eller fisk.

149:-

Köttbullar med potatismos

Med gräddsås och lingon.

125:-

Ryggbiff

Grillad ryggbiff med pommes frites & bearnaisesås.

149:-

Take away

Varmrätter

Pio’s klassiska köttplanka 399:- (inkl. 100:-pant/planka)

Ryggbiff, duchessepotatis, persiljesmör, bearnaisesås och gröna bönor.

 

Pio’s klassiska köttplanka barn 249:- (inkl. 100:-pant/planka)

Ryggbiff, duchessepotatis, persiljesmör, bearnaisesås och gröna bönor.

 

Pio’s klassiska fiskplanka 399:- (inkl. 100:- pant/planka)

Säsongens fisk, duschessepotatis, bladspenat, räkor, citron och hollandaisesås.

 

Pio’s klassiska fiskplanka barn 249:- (inkl. 100:- pant/planka)

Säsongens fisk, duschessepotatis, bladspenat, räkor, citron och hollandaisesås.

Hotellmeny

Tilltugg

Förrätt

Varmrätt

Dessert