Forsen Pop favicon

Guldkantsprovning på Pio

Dags Att Sätta Guldkant På Tillvaron 🍻 🥂 🍷 🍸 🍹 

Hösten är äntligen här och vi drar igång GULDKANTSPROVNINGARNA! Fredagar 18:00 arrangeras dryckesprovningar hos oss på Pio. Vi har valt att kalla dessa för Guldkantsprovningar. Kortfattat kan det beskrivas likt att vi bjuder in dryckesproducenter & leverantörer i närområdet som vi gillar och som vi tror att fler skulle uppskatta att få bekanta sig med.

Tillsammans i mindre grupper om max 18 personer testar vi olika alkoholhaltiga drycker så som öl, cider, vin och sprit. Uppläggen varierar från gång till gång beroende på vem som är lekledare för kvällen. Under dryga 90 minuter (+/-) äger dem scenen och ansvarar då för att vi alla får en super trevlig stund tillsammans. Prislappen är satt till 399 kr.

Perfekt för att runda av veckan eller då påbörja helgen.

välkommen till guldkant
Drinkar på Pio Forsen Halmstad
välkommen till guldkant

En favorit i repris, Christer från Timjans brygghus gästar oss.
Det må vara skördetider och fullt upp i bryggeriet, men för oss har Christer alltid tid över. Vi testar bland annat hans skördeöl men också massvis med andra härliga bärs.

Varmt välkomna! 🍺

BOKA HÄR

välkommen till guldkant

Joakim kommer äntligen tillbaka.
Sommaren i vingårdarna är sedan länge över och höstens intensiva bestyr rår. I år blev det blev en stor och fin skörd från sydsluttningarna kring Båstad och Ängelholm i nordvästra Skåne. Vi passade på att köpa på oss de sista flaskorna från förra årets Rondo Claret sen ser vi vad Joakim tar med till bordet.

Varmt Välkomna! 🥂

BOKA HÄR

välkommen till guldkant

Tomas och Patrik Andersson (far och son) driver tillsammans sedan 2014 det lilla mikrobryggeriet beläget i Getinge. De brygger öl som blandar tradition med nytänkande, men framför allt med balans som ledord. De producerar också mjöd samt fruktvin. Undrar vad de tar med sig till Guldkantbordet.

Varmt Välkomna! 🍺

välkommen till guldkant

Guldkantsprovning nummer 2 hos oss på Pio. Kärt återbesök från Jonas på Amka Nordic. Den rådande värmeböljan för tankarna till sydligare breddgrader. Vad passar då bättre än att testa lite Spanskt i glasen. Fem olika spanska nyanser, Salud! 

Varmt Välkomna! 🍷

välkommen till guldkant

Hösten står för dörren och då är det äntligen dags för Guldkantsprovningar hos oss på Pio. Först ut i september är Rolf med sina italienska viner. Vi testar bubbligt, vitt och rött från detta magnifika vinproducerande land. Fem olika viner från Sicilien i söder till Veneto i norr.

Varmt Välkomna! 🥂