Meny i uttskriftsversion


Tillbaka
   
     

MINDRE

   
NYPOTATIS MED ALRÖKT ABBORRE
MED SANDEFJORDSSÅS, ROM OCH PURJOLÖK
 
  135:-
MATJESILL FRÅN NORRÖNA
SERVERAS MED BAKAT SPRÄTTÄGG, SKREAOST, GRÄDDFIL, BRYNT SMÖR OCH LÖK
 
  135:-
BAKADE BETOR
MED GETFÄRSKOST , HALLON, BOVETE OCH BRYNT SMÖR
 
  120:-
HANDSKUREN TARTAR
RÅBIFF PÅ NÖTINNANLÅR FRÅN MOSTORPS GÅRD, HET MAJONNÄS, FRASIG LÖK OCH GURKA
 
  145:-
PIO´S FISK- OCH SKALDJURSGRYTA ½ PORTION
MED VITLÖKSKRÄM
 
  145:-

STÖRRE

   
MÅNADENS SKÖRD/VEGETARISKT
SÄSONGENS GRÖDOR MED ÖRTSÅS OCH FRASIG OSTRONSKIVLING
 
  240:-
PIO´S FISK- OCH SKALDJURSGRYTA
MED VITLÖKSKRÄM
 
  275:-
DAGENS FÅNGST
MED VITVINSSÅS, SOTAD INLAGD GURKA, BROCCOLI OCH PEPPARROT
 
  280:-
KRYDDIG FLÄSKSIDA
MED GRÖNÄRTSRÖRA, BÖNOR, SYRLIGA MORÖTTER OCH RÖDVINSSÅS
 
  260:-
3 VECKOR, 4 MIL, 3 ÅR
HÄNGMÖRAT, GRÄSUPPFÖTT, EKOLOGISKT NÖTKÖTT MED SOTAD SALLAD, CITRON- OCH PEPPARSÅS SAMT TOMATER
 
  285:-
PIO´S KLASSISKA FISKPLANKA
SERVERAS MED SÄSONGENS FISK, RÄKOR OCH SMÖRSÅS
 
  279:-
PIO´S KLASSISKA KÖTTPLANKA
SVENSK RYGGBIFF SERVERAS MED BEARNAISESÅS, PERSILJESMÖR OCH GRÖNA BÖNOR
 
  279:-

SÖTARE

   
CITRONVERBENASORBET
MED MARÄNG, LEMONCURD OCH SVENSKA BÄR
 
  100:-
BRYNT SMÖRPANNACOTTA
MED ROSTAD VIT CHOKLAD, HALLONSORBET OCH HARSYRA
 
  115:-
RABARBERCHEESECAKE

 
  125:-
MEJERIHANTVERK/OSTTALLRIK
OSTAR FRÅN HALLAND OCH SKÅNE MED SÄSONGENS TILLBEHÖR OCH KNÄCKE
 
  150:-
GULDKANT OCH KAKA

 
  85:-